Frakt / levering Mann med HP kartong.jpg

Vi leverer på døren over hele landet. Leveringstid for lagervarer er 1-2 dager. Skulle et produkt ha lenger leveringstid, vil vi informere om dette, og holde deg oppdatert underveis.

Vi leverer også datautstyr til rundt 80 land rundt i verden. Dette lønner seg for våre kunder fordi Norge er et rimelig land å handle dataustyr i, og frakten utgjør gjerne en liten del av totalkostnaden. Ta kontakt for tilbud og informasjon.

Innenlands fraktlevering innland.jpg

Vanlig frakt av f.eks. 1 stk PC eller en printer koster kr. 150,-. Varene er da framme innen 1-2 dager. Ekspress frakt er noe dyrere, avhengig av hvor mye som skal fraktes. Vi sender ekspress over natt, og vi kan levere samme dag hvis vi har bestillingen før 09.30.


Utenlanlevering utland.jpgds frakt

Last til utlandet sendes enten med DHL, flyfrakt eller sjøfrakt. Ta kontakt for konkrete pristilbud og mer informasjon rundt dette. Pegasus Supplies AS har eksportert varer siden 1990. Vi finner løsningen som passer budsjett, tidsramme og kvalitet.

Vi leverer også datautstyr til personer som skal flytte utenlands, uten å belaste merverdiavgift. For mer informasjon om dette, se også Taxfree/eksport.