Frakt / levering

Vi leverer på døren over hele landet. Leveringstid for lagervarer er 1-2 dager. Skulle et produkt ha lenger leveringstid, informerer vi om dette, og holder deg oppdatert underveis.

Vi leverer også datautstyr til rundt 80 land rundt i verden. Dette lønner seg for våre kunder fordi Norge er et rimelig land å handle dataustyr i, og frakten utgjør gjerne en liten del av totalkostnaden. Ta kontakt for tilbud og informasjon.

Vanlig frakt av f.eks. 1 stk PC eller en personlig printer koster ca. kr. 150,-. Varene er da framme innen 1-2 dager. Ekspress frakt er noe dyrere, avhengig av hvor mye som skal fraktes.

For enkelte produkter kan vi sende ekspress over natt til hele landet dersom vi har bestillingen før klokken 14:00, eller levere samme dag i Oslo-området dersom vi har bestillingen før klokken 10:00.

Last til utlandet sendes enten med DHL, flyfrakt eller sjøfrakt. Ta kontakt for konkrete pristilbud og mer informasjon rundt dette. Pegasus Supplies AS har eksportert varer siden 1990. Vi finner løsningen som passer budsjett, tidsramme og kvalitet.

M.v.a.-fri levering til utlandet

Vi leverer også bærbart datautstyr til personer som skal flytte utenlands, uten å belaste merverdiavgift. For mer informasjon om dette, se også Taxfree/eksport.