Taxfree / eksport

Pegasus Supplies har eksportert varer til mer enn 80 land siden 1990. Vår erfaring kommer deg til gode når du skal sende eller bære varer utenlands. Vi har et godt og langsiktig samarbeid med speditører og befraktere, noe som gir deg en total pakke av produkter, dokumentasjon og frakt til en riktig pris. Ta gjerne kontakt for mer informasjon her.

Taxfree salg/eksport av varer som bæres ut via flyhavn

Denne ordningen er særlig aktuell for organisajoner som har kontorer utenlands, og der besøkende kan ta med seg utstyr, f.eks. en bærbar PC.

Ordningen gjelder kun utstyr som er kjøpt av Pegasus Supplies AS.

Ta kontakt for mer informasjon om taxfree salg her.

Flyfrakt

Mange destinasjoner er plaget med tyveri av last, særlig hvis lasten er merket med kjente logoer fra dataprodukter. Vi pakker derfor all last som skal utenlands i nøytrale kartonger. Varene blir satt på pall, omsluttet av pallepapp og strappet med stålbånd. Dette koster litt mer enn å sende varene bare i originalkartongene, men det minsker risikoen for at varene forsvinner betraktelig.

Er det snakk om en større forsendelse, kan vi samordne dette også med varer som ikke er handlet fra Pegaus Supplies, gitt at mesteparten er det.

Ta kontakt for mer informasjon her.

Sjøfrakt

Skal man sende en container, kan lasten inneholde varer som ikke er kjøpt hos oss, og vi kan organisere skipning av en sammensatt last. Men noe av lasten må være det kjøpt hos Pegasus Supplies, og vi må stå som skiper av lasten.

Ta kontakt for mer informasjon her.

Eller fyll ut skjermaet nedenfor, så tar vi raskt kontakt med deg.