Total-leverandør av alle typer IT-produkter og -tjenester.

Pegasus Supplies AS er en total-leverandør av alle typer IT-produkter og tjenester.

I vårt produktsortiment finner du over 500.000 forskjellige produkter fra mer enn 350 forskjellige produsenter.

Uansett hvilket IT-produkt du er ute etter, kan vi i hjelpe deg. Dersom produktet du er på jakt etter overhodet eksisterer, skaffer vi det for deg. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Rask levering

Normalt blir alle bestillinger levert til deg i løpet av 1-2 dager fra du har bestilt det.

Dersom det virkelig haster, kan vi også sende varene med ekspress budbil slik at de mottas samme dag (gjelder utvalgte varer i Oslo.)

For kunder i andre land kan varene sendes med flyfrakt, eller med DHL Ekspress.

Lave priser

Vi holder lave priser på våre produkter. Samtidig er det viktig for oss og våre kunder å ta vare på kvaliteten i alle ledd. Derfor leverer vi kun solide merker med full garanti.

Vi har spesialpriser til offentlige kunder, enkelte organisasjoner, skoleelever og studenter. Be gjerne om mer informasjon om dette.

Personlig service

Alle kunder har ulike behov. Derfor vil vi gjerne skreddersy våre tilbud, slik at de passer den enkelte. Noen ganger vet kunden best hva man trenger, andre ganger kan vi komme med forslag til løsninger og råd om hva man skal velge.Vi behandler alle forespørsler individuelt. Målet vårt er å finne en løsning som dekker kundens behov innenfor kundens budsjett.

Lang erfaring

Pegasus Supplies ble etablert 1990. Vi har siden 1990 levert kontor- og datautstyr til bedrifter og organisasjoner.

Vår erfaring kommer deg til gode når vi sammen skal finne løsninger. Vi leverer ikke utstyr som ikke har vist sine kvaliteter over lang tid.

For personer som reiser mye, er utstyret kritisk. Man kan ikke alltid finne et ekstra batteri eller en PC-reparatør når man er på reise. Vår lange erfaring som leverandør gir deg trygghet for at vi velger de sikreste løsningene.

Våre samarbeidspartnere står for garanti og support. Sammen med oss leveres dette med individuell tilpasning.

Kontakt oss!

Ønsker du å be om et pristilbud, å bestille varer eller har andre henvendelser, kan du: